‘Halo, susjed, iz stana vam suklja dim!‘: Izgorjela garsonijera na Trešnjevci, vlasnika stihija zatekla pod tušem

04.05.2021. 09:33:00

Po dojavi da se dimi iz jednog stana, nešto prije 18 sati u ponedjeljak odazvalo se 13 vatrogasaca koji su se brzo uhvatili u koštac s plamenom

Najvjerojatnije svijeća krivac je vatrene stihije koja je izbila u ponedjeljak u stanu na 5. katu zgrade u Ulici Zvjezdane Ladike na zagrebačkoj Trešnjevci. Prema prvim informacijama, požar je u cijelosti uništio kuhinju, dnevni boravak, kućanske aparate i inventar. Po dojavi da se dimi iz jednog stana, nešto prije 18 sati odazvalo se 13 vatrogasaca koji su se brzo uhvatili u koštac s plamenom koji je zahvatio većinu stana od 30 m2.

Neslužbeno doznajemo da je u vrijeme izbijanja požara vlasnik bio u kupaonici te su ga susjedi alarmirali da mu iz stana dim suklja kroz prozor.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do požara odnosno je li sve doista i krenulo od svijeće koja je bila upaljena.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: Hajdi Karakaš Jakubin/foto: JVP Zagreb

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.