HSP: Pozivamo ministra Božinovića da suspendira četničke pendreklije u Vukovaru

23.01.2021. 12:41:00

Hrvatska stranka prava, kao najstarija hrvatska stranka, ali i kao stožerna domoljubna i suverenistička stranka u Hrvata, osjeća se pozvanom reagirati na postupanje članova pojedinih pripadnika "hrvatske" policije u Vukovaru, a koji sustavno provode teror prema Hrvatskim navijačima i ostalim građanima koji identično dišu za Hrvatske vrijednosti i žrtvu Domovinskog rata.

Stojimo uz naše navijače koji nikakvim činom nisu zaslužili takvo postupanje policije te korištenje policijskog sustava za povredu njihovih ljudskih prava. Kako smo upoznati radi se o velikosrpskim milicajcima, a ne hrvatskim policajcima. Radi se o nitkovima koji  su zagovornici velike Srbije i kao takve ih treba tretirati kao članove terorističke organizacije čiji je plan narušiti međunarodno priznate granice Republike Hrvatske, a ne ih plaćati iz proračuna koji pune svi građani Republike Hrvatske pa tako i oni koji su svako malo njihove žrtve.

Ovim putem želimo poslati jasnu poruku da takvo postupanje i napade  na hrvatske navijače i sve druge hrvatske domoljube, nećemo mirno pratiti . Spremni smo s njima rame uz rame stati i ponovno postaviti stup obrane Hrvatske i hrvatskih vrijednosti!  S druge strane i ne mora nas čuditi ponašanje hrvatskih trenutnih vlastodržaca, sjetivši se nedavne izjave g. Truta koji je sve naše navijače koji su puna srca došli u Banovinu pomoći stradalima nazvao likovima koji samo smetaju, piju i tuku se. Znajući da je Trutova partija u koaliciji s velikosrpskim milicionerima iz stranke ratnih zločinaca možemo očekivati nastavak ovakvih nedopustivih i neshvatljivih rabota.

Kažemo neshvatljivih, jer nigdje u svijetu se nikad nije dogodilo da se pobjednike u obrambenom ratu tretira kao negativce i zločince, a upravo to se svakodnevno događa u Hrvatskoj - modernom Apsurdistanu.

Ovim putem prozivamo ministra Božinovića da prestane braniti svoje koalicijske partnere , da prestane štiti članove terorističke organizacije i da primjeni naputak o suspenziji tih milicajaca te ih izbaci iz sustava Hrvatske policije . Ako nije voljan i/ili sposoban to uraditi zbog svojih privatnih ili partijskih obaveza , mi mu s ovog mjesta javno poručujemo:

Sve vas koji ste se ogriješili o hrvatsku državu i hrvatski narod, bilo mišlju, riječju, djelom, ili  propustom, procesuirat ćemo sukladno zakonima RH, ali ne na način na koji ste vi to do sada radili.

 

Hrvatska stranka prava

Izvorni autor: HSP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.