Ivanka Bušljeta: "MALA SRBIJA"

20.11.2020. 18:20:00

Mala Srbija htjela je biti velika pa je na našim braniteljima zube slomila i PORAŽENA podvijenog repa Hrvatsku napustila !!!
Ta mala Srbija rat je planirala i potajno je svoje srbe u našoj zemlji po općinama, selima i gradovima naoružavala kako bi za pokolje nad hrvatima bili spremni kad oni iz Srbije sa okićenim tenkovima za Hrvatsku krenu !!!
Rat je bjesnio, žrtava je s obje strane bilo međutim, iako su u potpunosti po pitanju ratnog naoružanja, opreme, mehanizacije, avijacije i ljudstva za rat bili spremni tu "malu" Hrvatsku koja se isključivo srcem branila nisu osvojili i postali veliki !!!
Ti "veliki" srpski i pobunjeni "ratnici" samo u čoporima bili su "hrabri" i to kad su se nad nemoćnim ljudima iživljavali ali, kad su bili pojedinačno ili u manjim skupinama tada su ko zečevi pred našim braniteljima bježali !!!
Njihova taktika ratovanja bila je krvoločna i okrutna u kojoj nije bilo razlike dali naše branitelje, žene, djecu ili starce mučki ubijaju !!!
Oni nisu bili ratnici već podivljale zvijeri što su svojim zvijerskim "djelima" i dokazali !!!
Nakon rata "naše" vlasti te zločince amnestijom su nagradili i besramno ih u rad hrvatske Vlade i Sabora uključili !!!
Mnoge su ponovo u hrvatsku policiju zaposlili kao i po svim državnim i javnim ustanovama u kojima su na izvoru informacija i koji bez problema Beograd sa svim bitnim informacijama i podacima redovno opskrbljuju !!!
Ti isti našu djecu po hrvatskim školama i fakultetima lažima truju a o pravosuđu i sudstvu nema smisla govoriti kad svi znamo u čiju korist rade !!!
Sve ove godine imamo izdajnike na vlasti s toga, ne čudi, da na svim poljima svakodnevno sve više i sve dublje propadamo !!!
A da tuga bude veća naše branitelje već godinama stigmatiziraju a te abolirane naši izdajnici u nebesa uzdižu i gle čuda, našim vladajućima baš takvi su za rad potrebni a ne naša školovana mladost koja sa svoje rodne grude zbog silnih nepravdi u "bijeli" svijet odlazi !!!
Još u vrijeme ratnog vihora Jugo udbašija u HDZ se kao sigurnu luku svog opstanka smjestila i oni iz sjene ovom zemljom upravljaju !!
I, oni su ti, koji "naše" političare po potrebi postavljaju ili smjenjuju a sve zavisi koju zadaću i za koga moraju odraditi !!!
Pa tako, upravo ta jugo udbašija koja je svom Titeku i njegovoj partiji i danas vijerna ostala našu zemlju smišljeno i ciljano uništava !!!
Njihov san je ponovo lažno bratstvo i jedinstvo svih naroda bez državnih granica ostvariti pa su uvjereni kako će ovom lažnom pomirdbom isključivo Plenkovića i Pupovca u tome i uspjeti !!!
Ali, drugovi i drugarice krivom stranom ceste voze a ta vožnja naše izdajnike skupo će koštati jer, vožnja u krivom smjeru kazneno je djelo a u većini slučajeva i pogubno !!!
I za kraj, toliko o velikoj Srbiji koja je nakon ratnih strahota koje je sama proizvela još manja postala pa sada preko svojih istomišljenika u našoj zemlji svoju prljavu politiku provodi !!!
A zahvaljujući našim izdajnicima (za sada) te ciljeve i ostvaruje !!!
Ali, i jedni i drugi zabaravljaju da hrvatski narod trpi i šuti dok mu ne dozlogrdi a tada će i bahati beogradski puzavci i naši izdajnici na zasluženo mjesto biti stavljeni pa će i sa jednom sobicom biti zadovoljni !!!
Još će i pjevati imam sobu dva kvadrata imam prozor imam vrata kroz koja mi "osobna" straža dnevne obroke dostavlja !!!
SVE PO ZASLUGAMA

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.