Ivanka Bušljeta: OSVRT NA DANE PONOSA I SLAVE !!!

22.01.2023. 18:30:00

Iako je više od 30 godina prošlo ne mogu se oteti dojmu naše mladosti koja je golobrada u trapericama i u tenisicama na ratište odlazila!!!
Ništa od naoružanja nisu imali osim HRVATSKOG DOMOLJUBNOG SRCA koje ih je kroz PAKAO RATA nosilo!!!
U hodu su se zatečenoj situaciji prilagođavali i snalazili se kako su znali i umjeli a zahvaljujući našim raseljenim Hrvatima diljem svijeta koji su nam nesebično pomagali sve potrebno za obranu naše zemlje raznim kanalima u zemlju se dostavljalo i to zbog embarga za koje je Budimir Lončar po svijetu lobirao!!!
A taj embargo sam za sebe puno govori jer, to naoružanje koje nam je za obranu zemlje bilo potrebno na crnom tržištu i do pet puta skuplje se od realne cijene plačalo!!!
Tada nam ta "bajna" EU nije pomagala dapače, još su se trudili da nam život do kraja zagorčaju međutim, kako su naši branitelji u obrani svoje zemlje napredovali a pogotovo nakon MASLENICE uspjehe HV nisu mogli negirati!!!
A što se mog povjerenja po pitanju EU tiče ni danas im ništa ne vjerujem kao ni tih 90-tih jer oni svoju pokvarenu i prljavu igru igraju a narode članica u ovce pretvaraju i u bijelo roblje koje njihovim bolesnim umovima služe!!!
Isto tako postavljam pitanje vladajućima zašto se dan uoči Maslenice Obljetnica obilježavala a ne danas kad je i započela međutim, odgovor svi znamo obzirom da se službeni protokol njima prilagođava umjesto hrvatskim braniteljima koji su u toj VRO MASLENICA i sudjelovali kao i svim ostalim braniteljima koji su na svojim položajima bili!!!
I tko je taj koji si uzima za pravo da se ovako važne OBLJETNICE njemu ili njima prilagođavaju???
Zar je njihovo viđenje u prvim redovima bitnije od naših branitelja koji su za ovu našu Ljepoticu pet godina svoju krv, znoj i suze proljevali???
Kad se 90-tih u prve redove nisu gurali ne vidim niti jedan opravdani razlog zašto bi danas u prvim redovima sjedili ili stajali a što se njihovog doprinosa tiče danas je još gori nego 90-tih!!!
Jer, tih 90-tih daleko su od rata i ratišta zbrisali i po mišjim rupama se skrivali i bar nam tolike štete nisu nanosili za razliku od danas kad su nas na svim poljima izdali, narod i zemlju opljačkali, sve rasprodali i devastirali i još se kao takvi besramno u prve redove guraju!!!
ZAR VAS NIJE SRAM ???
Ali, neću se više vama baviti jer moju pažnju ničim niste zaslužili i što se mene tiče,na ovakve i druge Obljetnice NISTE DOBRO DOŠLI !!!
A VI DRAGI MOJI BRANITELJI živi i zdravi mi bili i neka vas sve dragi Bog obiljem zdravlja i svojim blagoslovom nagradi za SVA DOBRA DJELA KOJA STE ZA SVIH NAS I ZA NAŠU SLOBODU UČINILI 
A svi naši poginuli, umrli i nestali hrvatski branitelji u miru Božjem počivali na Hrvatskoj grudi koju su toliko voljeli!
** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Portala Dnevnih Novosti već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**

Izvor: PDN/Foto: facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.