Ivanka Bušljeta: Pitam se pitam???

21.10.2020. 17:47:00

 
Zar smo mi Hrvati doista proklet narod kad nam do naše bolje budućnosti nije stalo ???
Zar nam nije bilo dosta Titove čizme i čizama njegovih pristaša koje su nas desetljećima gazile a zatim pet godina ratovanja u kojem su nas udruženim snagama kokarda i petokraka gazile pa sada sami sebe bespoštedno gazimo ???
Zar baš ništa iz tog krvavog perioda nismo naučili kad se tako bezobrazno jedni spram drugih ponašamo ???
Zemlja nam se na svim poljima od silnih izdaja i lopovluka svih vrsta raspada i sve više u ponor tone a mi, umjesto da budemo složni jedni druge napadamo !!!
Bilo bi nam pametnije da tu svoju energiju zajedno na pravo mjesto kanaliziramo a ne da jedni druge napadamo, vrijeđamo i optužujemo !!!
Imamo vlast koja nas već godinama ciljano i smišljeno uništava a mi se ponašamo ko stare frajle koje se nisu udale pa su na cijeli svijet ljute ali ne i na sebe kako bi se zapitale zašto se nisu udale ???
Ljudi moji vrijeme je da s podjelama, optužbama i neprimjerenim izjavama i ponašanjima prestanemo kako bi se na svoj opstanak fokusirali ako sebi, svojim obiteljima i svojoj Domovini dobro želimo !!!
Baveći se sobom i apetitima pojedinaca gubimo sebe, svoje dostojanstvo i svoj ponos !!!
ZAR SMO DOTLE DOŠLI ???
Zar nismo dovoljno izgubili pa sad i mi svojim ponašanjima korumpiranim političarima pomažemo da nas do kraja unište !!!
E moj narode, trgnimo se dok se još možemo trgnuti jer već sutra može biti prekasno a tada, ni vrijeme ni propuštene prilike nećemo moći vratiti !!!
Svoju snagu za PRAVDU uložimo jer to je kapital koji se ne kupuje !!!
SPASIMO SVOJU ZEMLJU OD DALJNJE PROPASTI A I GROBOVI NAM ZA ISTINOM I PRAVDOM VAPE !!!

** Mišljenja iznesena u komentaru osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta - fb/Foto:fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.