Iz Vinogradske se oglasili o stanju mladića teško ozlijeđenih na Sljemenu

26.12.2021. 20:12:00

Klnički bolnički centar Sestara Milosrdnica oglasio se o stanju dvojice 18- godišnjaka koji su teško ozlijeđeni na Božić na Sljemenu dok su se spuštali skijaškom stazom na strunjači.

“Nastavno na izvještaj Zagrebačke policije o pruženoj liječničkoj pomoći 18-godišnjacima uslijed nesreće na Sljemenu 25. prosinca u kasnim noćnim satima, izvještavamo Vas prema slijedećem:

Dvije osobe 2003. godišta zaprimljene su u teškom fizičkom stanju na Klinici za traumatologiju te Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice te im je pruženo hitno medicinsko zbrinjavanje.

Osoba zaprimljena u Klinici za traumatologiju ima težu traumu kralježnice te je u ovim trenucima podvrgnuta kirurškom zahvatu.

Osoba zaprimljena u Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice ima traumu glave u obliku komocije i blaže kontuzije mozga te je podvrgnuta konzervativnom liječenju”, stoji u priopćenju koje potpisuje ravnatelj Davor Vagić.

Zbog velike brzine strunjačom udarili u prepreku

Podsjetimo, nesreća se dogodila u subotu oko 23 sata i 40 minuta kada su se trojica 18-godišnjaka i jedna maloljetna osoba spuštali skijaškom stazom na zaštitnoj strunjači.

U jednom trenutku, zbog velike brzine, dvije osobe su skočile sa strunjače, dok su se dvojica 18-godišnjaka nastavila nekontrolirano kretati te su udarili u čvrstu prepreku.

Izvor: n1/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.