Izraelski ministar: 40 dječaka su žive spalili, nekima odrubili glave, neke upucali…

11.10.2023. 07:02:00

“IZRAEL će izbrisati Hamas s lica Zemlje nakon što su djeca živa spaljena i odrubljene su im glave”, rekao je izraelski ministar za Sky News. Izraelski ministar gospodarstva Nir Barkat rekao je da će se vojna operacija nastaviti dok ne bude “jasne bijele zastave” i dok ne bude “umjerenije” zamjene za militantnu skupinu koja vlada u Pojasu Gaze.

“Upravo smo čuli za 40 mladih dječaka, neki od njih su živi spaljeni, nekima su odrubljene glave, neki su upucani u glavu”, rekao je ministar govoreći o masakru u kibucu Kfar Aza. “Cijela zemlja je ujedinjena da odvede Hamas s ovog svijeta, da ih ukloni. Svi militanti, sva infrastruktura, ljudi koji podržavaju Hamas… Izbrisat ćemo ih”, rekao je, prenosi Priznajem.hr.

“Dolazimo ubiti militante, a svi civili trebaju se maknuti u stranu. Ako se ne maknete u stranu i pružate zaklon militantima Hamasa, riskirate svoj život. Ne želimo povrijediti nevine ljude”, dodao je.

Usporedio je Hamas s ISIS-om i rekao da su njihovi napadi primjer “onog što žele učiniti Izraelu, svim Židovima”. “Izrael će eliminirati te ISIS-ovce s lica zemlje”, dodao je. “Ovo je naš 11. rujna, ovo više nikada nećemo dopustiti”, zaključio je Barkat.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem.hr/snimka zaslona

Izvorni autor: PDN/Priznajem.hr/Index.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.