Još jedan požar auta: Gorjelo u Solinu u ranim jutarnjim satima

13.04.2023. 09:30:00

VATROGASCI NA TERENU

Policija ne može potvrditi ikakvu povezanost s krvavim okršajem u Splitu kad je netko ranio Josipa Čubelića na splitskim Skalicama, na kojima je također, dan ranije, gorio automobil

Iz policije su izvijestili da je jutros oko 05.45 sati u Solinu izbio požar na parkiranome osobnom automobilu koje je djelomično izgorjelo. Požar su ugasili vatrogasci. Na mjestu događaja izvršiti će se očevid, doznaje 24sata.

Policija nam zasada ne može potvrditi ikakvu povezanost s krvavim okršajem u Splitu kad je netko ranio Josipa Čubelića na splitskim Skalicama, na kojima je također, dan ranije, gorio automobil koji pripada jednom državnom inspektoru.

Podsjetimo, još tragaju za četvericom za koju smatraju da su povezani s pokušajem ubojstva.

Inače, automobil je za Uskrs gorio i u Osijeku, i to su ga zapalili poznatoj sutkinji, a počinitelj je uhvaćen. Na Cresu je jučer bilo opsadno stanje jer su gorjela vozila policajaca, a jedan od njih pripada i policijskom načelniku. 

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.