JOŠ JEDNA TRAGIČNA SMRT BRANITELJA: Umro je legendarni Čamazo

10.08.2020. 17:43:00

Društvenim mrežama u nedjelju popodne proširila se tužna vijest koji su mnogi dočekali s nevjericom, umro je legendarni Čamazo iz Turopolja, pravim imenom Zlatko Bogdan.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je 8. kolovoza u večernjim satima, u kući u Ulici Ljudevita Gaja. Pronašli su ga susjedi po povratku s odmora, prema svemu sudeći Čamazo je umro u snu, a koji je točno uzrok bio znat će se nakon obdukcije.


Netko će ga pamtiti kao iskrenog do bola, netko kao pomalo ekscentričnog, no jedno je sigurno, bio je pravi društvenjak, na svakom događaju u našem kraju od Turopoljske trke do Buševske biciklijade.


-Bio je svugdje prisutan, uvijek za zezanciju, dobrog duha, volio je jako društvo i takvog ćemo ga svi pamtiti, volio je vatrogasce i dolazio na sva druženja, volio je glazbu i nogomet. Bio je sada na svakoj utakmici NK Turopolja na Turopoljsko-posavskoj ligi i navijao za naše, veselio se svakoj pobjedi, ali nažalost nije doživio da ugleda svoju momčad na vrhu, to mu je bila želja-rekao je o njemu Danijel Kukor iz Turopolja.

Možda je mlađima malo poznato da je bio na ratištu, kao pripadnik 153. brigade HV-a Velika Gorica, a ono po čemu ga zasigurno svi znaju i šire od Turopolja, bio je strastveni navijač Dinama te je kao takav navijao za "plave" širom Hrvatske, ali i u zemljama bivše države. Bio je svugdje, a sada kada je "preselio" iz ovog svijeta vjerujemo da će naći mir kraj svoje "Dude". Neka mu je laka hrvatska gruda...

Posljednji ispraćaj održat će se na groblju u Vukovini, u utorak u 13:30 sati.

Izvor: VGdanas.hr/Foto: facebook

Izvorni autor: Ivana Ćurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.