Josip Kotromanović - Hrvatski branitelj 1966. - 2021.

03.08.2021. 08:38:00

"Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv. 11,25) S vjerom u uskrsnuće i ponovno zajedništvo, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.VIII.2021. godine u 55. godini života, okrijepljen Svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminuo naš dragi i voljeni sin, suprug, otac i djed

JOSIP KOTROMANOVIĆ

5.II.1966. - 2.VIII.2021. HRVATSKI BRANITELJ
Sveta misa i sprovodni obredi dragog nam pokojnika održat će se dana 3.VIII.2021. godine na mjesnom groblju sv. Filipa i Jakova u Potravlju s početkom u 18 sati. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se do ponovnog susreta njegovi ožalošćeni: majka Iva, supruga Anita, kćeri Ivana i Lucija, sin Marko, zetovi Toni i Nikola, nevjesta Anamaria, unuke Mia, Nika Nada i Katarina, brat Ante s obitelji, sestre Danica i Marija s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.