KAKO NAPOKON I PONOVNO UJEDINITI HRVATSKI NAROD?!

10.09.2019. 21:00:00

Pitanje koje me muči mjesecima!

Komunalne djelatnike ne interesira što su medicinski dijelatnici podplaćeni, njima je dobro i oni su u toplome!
Medicinske dijelatnike ne interesira što su komunalni djelatnici potplaćeni jer tko im je kriv što nisu išli u školu poput nas pa im je i dobro koliko su učili!

Privatni sektor i radnike ne interesira što se branitelji ubijajaju, što su obespravljeni i gurnuti na marginu društva jer ionako su samo teret društvu i zbog njih imamo poreze, prireze i namete takve kakve imamo!
Branitelje ne interesira kako živi privatni sektor i radnici jer tko im je kriv što nisu stali u obranu domovine i što su te 1991. do 1995. pobjegli te se nisu odazvali i stali na branik lijepe naše pa i pod cijenu života i zdravlja, sada neka rintaju za naše penzije!

Sve ovo što pišem mnogi tako razmišljaju, neću reći 100% jer to nije točno i ne generaliziram ali tako razmišlja velika većina sa kojom sam razgovarao dakle VELIKA VEĆINA!

Nemojmo se sada međusobno svađati ni iznosit svoje osobno mišljenje ne tražim ga iz razloga jer će dovesti do prepirki i svađi već je moj cilj nešto potpuno drugo, moj cilj je ukazati na sljedeće a to je;

"Tko nas to zavadi pa zavlada"

Puče moj Hrvatski nasjeli smo na jednu od najstarijih Rimskih poslovica "ZAVADI PA VLADAJ"

Bez obzira radilo se o tkz. LIJEVOJ ILI DESNOJ političkoj opciji za mene su sve iste i razlike nema, nema jer su uz pomoć MEDIJA I MEDIJSKIH DJELATNIKA zavadile i razjedinile ovaj narod a političke opcije popljačkale, osiromašile i raselile gore nego i jedan rat do sada koji je harao ovim svetim Hrvatskim tlom.

Jednom riječju pali smo bez ispaljena metka!

I ŠTO SADA TE KAKO DALJE?!

Kako nitko od nas ali nitko nije bez grijeha i svi imamo prste u medu na ovaj ili onaj način došli smo pred zid i nema dalje a sa nama i dalje upravljaju i vladaju mlakonje, beskičmenjaci, izdajice, kukavice te moralno-političke nakaze!
Jednom riječju zavladala je apatija i bezizlazna situacija!

ALI NIJE, BOŽJA RIJEČ JE TU I SAMO JE TREBA POMNO POSLUŠAT I SLJEDITI NJEZINE UPUTE

Predlažem HITNO POKRETANJE NACIONALNE I DUHOVNE OBNOVE HRVATSKOG NARODA KOJU ĆE VODITI NAJTREZVENIJI HRVATSKI KATOLIČKI SVEĆENICI I HRVATSKI NACIONALNI HEROJI DOMOVINSKO-OBRAMBENOG RATA KOJI SU SE ISKAZALI SVOJIM NESEBIČNIM DJELIMA KAKO U RATU TAKU I U MIRU OD GOSPODARSTVA DO HUMANITARNOG RADA I DJELOVANJA!

Vjerujte političari koji se tom odazovu i poprate ovu inicijativu od prvog do zadnjeg dana te prihvate svjedočanstva, čuju Kristov nauk te prihvate Božje zakone i zapovjedi ti su spremni kako vodit i predstavljat ovaj narod tako i istom služit!

Svi oni koji se budu držali visoko, koji nosom budu parali oblake, koji budu vikali kako se okupila hrpa nekorisnih idiota i koji se ne odazovu te ne prihvate isti treba ih se klonit i uklonit ih sve do njihova obraćenja!

Dobro razmislite jer nam prijete mnoge opasnosti (nakaradni zakoni, ilegalne imigracije, prava manjina, ozakonjenje pedofilije, itd...)
Duhovno i moralno smo slomljeni, radimo za tako jadne plaće da jedva imamo za sendvić od paštete i jogurt, obitelji su slomljene i razjedinjene, djeca prepuštena odgoju ulice radi neimaštine vremena a mi šutimo!

Krenimo odlučno u borbu uz Božju pomoć i nauk Isusa Krista jer sve je dobro dok policija i vojska ne krene na svoj narod od čega također nismo daleko, ne dozvolimo da nam se to desi jer kako sutra ponovno objašnjavati svojoj djeci da smo izgubili državu i suverenitet samo zato što smo šutili te ništa nismo poduzeli, kako pitam vas?!...

Josip Deur/PDN

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.