Kamera snimila bizarnu nesreću u Čakovcu: Naletio na pješaka kod šoping centra pa se sudario

13.12.2023. 10:36:00

DVIJE NESREĆE U MINUTI

Vozač (48) prvo je u Čakovcu udario u zid trgovačkog centra, a potom u pješaka (70) te je nastavio voziti, no u sljedećem zavoju je izgubio kontrolu i izletio na travu i na uzbrdicu gdje se zabio u drugi auto

Vozač automobila u bizarnoj nesreći u Čakovcu je u utorak poslijepodne automobilom udario pješaka ispred trgovačkog centra, a potom se i sudario automobilom u rotoru, piše 24sata.

Foto: video screenshot/24sata

Kako je izvijestila policija, vozač (48) automobila čakovečkih registracija vozio se pristupnom cestom parkirališta šoping centra u Svetojelenskoj ulici. Pritom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu kolnika vozilom skrenuo na površinu za kretanje pješaka. 

Tu je prednjim bočnim dijelom automobila udario u zid trgovačkog centra i u tijelo pješaka (70).  Nakon udara, odbacio je pješaka na cestu te je autom nastavio voziti dalje. 

Vozač je potom naišao na zavoj, ali je zbog prevelke brzine izletio izvan kolnika na travnatu površinu te je uslijed uzbrdice došlo do podizanja vozila u zrak. Tu je prednjim dijelom automobila udario u bočni dio osobnog automobila, austrijskih tablica kojim je Ulicom Globetka, upravljao 62-godišnji državljanin Austrije.

24sata
Foto: PU međimurska

Nakon udara došlo je do zanošenja oba vozila na kolniku.
           
Ozlijeđeni 70-godišnji pješak i 62-godišnji vozač automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati.

Naknadno je i 48-godišnji vozač prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan.
 
Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti opisanog događaja.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Ivan Hruškovec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.