Kamion oduzeo prednost i udario u autobus pun školaraca

17.03.2021. 11:41:00

Na autobus pun školaraca u utorak oko 12 sati je na izlazu sa sjeverne virovitičke obilaznice naletio kamion osječkih registarskih oznaka. Kamionom iz smjera Virovitice prema Lipovcu upravljao je 57-godišnjak koji je dolaskom do raskrižja državne ceste sa županijskom cestom oduzeo prednost prolaska autobusu daruvarskih registarskih oznaka. Njime je iz smjera Gradine prema Suhopolju, upravljao 43-godišnji vozač. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela teretnog vozila u desnu bočnu stranu autobusa u kojem se nalazilo 20-ak maloljetnih putnika.

Prema policijskom priopćenju, vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a tjelesne ozljede je zadobio 16-godišnji putnik iz autobusa, koji je zbrinut u OB Virovitica te pušten kući.

(www.icv.hr)

Izvor: ICV/Foto:ICV

Izvorni autor: ICV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.