KAPULICA SE PODVRGNUO POLIGRAFSKOM TESTIRANJU: Evo kakvi su rezultati

04.04.2022. 14:26:00

Saborski zastupnik HDZ-a Mario Kapulica na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak govorio je o optužbama na svoj račun vezanim uz “klub” iz Slovenske 9. Te je optužbe u Točki na tjedan N1 prije dva tjedna iznio Mostov Nikola Grmoja.

“Onaj koji će gledati, pozivam da shvate kako je od mene, nakon višekratno ponavljanih laži, zatraženo da se dragovoljno podvrgnem poligrafskom ispitivanju kako bih dokazao da govorim istinu. Nakon toga obojica smo se obvezali, i Grmoj i ja, uživo pred hrvatskom javnošću, onom koja je za to zainteresirana, da će politiku napustiti i prestati politički djelovati onaj za kojeg se dokaže da laže”, rekao je Kapulica.

Dodao je kako je već u ponedjeljak kontaktirao prvu agenciju koja se pojavila na internetu kada je upisao “gdje napraviti poligrafsko testiranje”.

“Radi se o privatnoj detektivskoj agenciji, jednoj od prvih agenciji u Hrvatskoj. Poligrafsko testiranje obavio je licencirani poligrafski ispitivač koji je ujedno i sudski vještak i koji je spreman istupiti u javnost i govoriti o ovom pitanju i potvrditi točnost poligrafskog nalaza. Napravio sam to u prvom terminu koji mi je ponuđen, tri dana nakon što smo kolega Grmoja i ja pred čitavnom javnosti rekli koji je ulog. A to je da ću se povući iz političkog života ako se dokaže da sam ja lagao. To je učinio i Grmoja. Nakon testiranja morao sam pričekati izvješće, čim sam ga dobio sazvao sam ovu konferenciju”, naglasio je.

Komentirao je rezultate izvješća te istaknuo kako je “vidljivo da nikada nije bio u Slovenskoj 9”.

“Razvidno je da prije pojave afere u medijima, nisam čuo za klub u Slovenskoj 9. Vidiljivo je da nisam bio u klubu u Slovenskoj 9 i da me nitko nikad nije pozvao da dođem u taj klub”, zaključio je Kapulica.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Screenshot/N1

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.