Klancir: Zviždačica Đerek se studiozno pripremila, zaljuljat će se mnogi

02.02.2022. 16:49:00

Novinarka i kolumnistica portala Net.hr Đurđica Klancir bila je gošća Newsrooma.

Komentirala je slučaj zviždačice iz Državnih nekretnina Maje Đerek.

“Po ovome što smo vidjeli dosad, gospođa Đerek se izuzetno studiozno pripremala za ovaj istup. To je jedan primjer ozbiljne pripreme za ukazivanja na nepravilnosti unutar državne tvrtke. Ona izlazi s dokazima, ona ima svjedoke, očigledno se vrlo dobro pripremila za ovaj istup”, rekla je.

Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić u utorak se oglasio na Twitteru poručivši Đerek da ga kleveće i da ju poziva da se suoče na poligrafu.

“On se nakon nekoliko dana oglasio jednim tvitom koji je zaista neprimjeren, spominjati poligraf. Ona se za svaki svoj istup vrlo studiozno pripremila. Mislim da u slučaju afere Državne nekretnine možemo očekivati borbu do same ivice. Zaljuljat će se mnogi”, misli Klancir.

Premijer Plenković o Frki Petešiću

Premijer Plenković je danas kazao, govoreći o Frki Petešiću, da gdje je on prijavljen uopće nije bitno za to što je on dobio stan.

“Doista neozbiljno za premijera. Je li on time poručio građanima da mogu prijavljivati prebivalište i tamo gdje ne prebivaju? Čema uopće onda odredbe o prebivalištu i boravištu? Puno je tu opasnih stvari izgovorio premijer”, rekla je Klancir.

“Ja sam otkrila ovaj dio priče da je obitelj gospodina Frke-Petešića imala prijavljeno prebivalište u stanu u Dubravi sve do prije dva tjedna. Ovo je doista podcjenjivački od premijera kad nam poručuje da smo instrumentalizirani svi koji se time bavimo”, dodala je.

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.