KOLIKO SMO SPREMNI !!!

06.09.2021. 20:43:00

Ova situacija u Crnoj Gori nije bezazlena ni za ostale zemlje u okruženju a pogotovo za našu zemlju kad znamo kako se iz Crne Gore Dubrovnik granatirao i kako je preko dvijesto naših branitelja u njihovim logorima završilo i kroz što su prolazili a nažalost, njih par nikada se svojim obiteljima nije vratilo !!!
Rane 90-te nikada nećemo zaboraviti međutim, mi smo human narod koji uvijek ljudima u nevolji pomažemo pa i sada njihovoj borbi podršku izražavamo jer smo svijesni kud ovo trenutno stanje vodi !!!
Međutim, pitam se; koliko je naša zemlja za nepredviđene situacije SPREMNA obzirom da nam je kompletan politički vrh od dezertera i njima sličnim sastavljen kao i od onih koji nemaju pojma što je ugroza niti kako se na ugrozu u datom trenutku reagira ???
Jer, na sva bitna mjesta umjesto prekaljenih ratnika ista klika izdajnika i neznalica je postavljena pa su se naše službe od posebne važnosti za sigurnost naše zemlje od stručnjaka i prekaljenih ratnika očistile !!!
A ove bahate neznalice koje su na te bitne funkcije zasjele nemaju pojma što je ratna strategija a još manje kako se ona planira i što sve obuhvaća !!!
Isto tako pitam se; dal ti naši "planeri" ako ih tako mogu nazvati računaju na moguću situaciju u kojoj bi se pristaše beogradske politike iz naše zemlje srpskim ekstremistima u Crnoj Gori mogli priključili i što bi to za Hrvatsku značilo odnosno, koje bi posljedice mogle iz te njihove solidarnosti zbog srpskog sveta izazvati ???
Po tom pitanju za naše vladajuće puno pitanja ima međutim, nema smisla dalje nabrajati jer bi potrajalo !!!
Ali, koliko vidim, znam i primjećujem ova naša politika općenito je bljutava i doista sam za sigurnost naše zemlje zabrinuta i vjerujem s razlogom !!!
Jer, koga jednom zmija ugrize i guštera se boji a mi smo pet godina zmije otrovnice na svojoj koži jako dobro osjetili a posljedice njihovih ugriza i otrova i danas su vidljive !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.