Kolnici mokri i skliski, HAK upozorava na oprez, moguće kolone zbog nesreće na A3

17.10.2024. 09:34:00

Kolnici su mokri, vlažni i skliski u većem dijelu Hrvatske, a zbog mogućih odrona, Hrvatski autoklub (HAK) savjetuje vozačima da prilagode brzinu, vožnju i održavaju sigurnosni razmak među vozilima. Poseban oprez potreban je zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3), gdje se kolona stvorila između čvorova Kosnica i Zagreb istok u smjeru Bregane.

Gustoća prometa povećana je i na drugim dijelovima zagrebačke obilaznice (A3), osobito između čvorova Zagreb istok i Kosnica prema istoku te između čvora Zagreb zapad i odmorišta Zagreb u smjeru istoka. Na autocesti A4 bilježi se pojačan promet između čvorova Popovec i Sesvete prema Zagrebu, dok na riječkoj obilaznici (A7) promet teče usporeno između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Križišća.

Zbog povećane gustoće prometa mogući su zastoji i na državnoj cesti DC1 Solin-Klis u oba smjera, kao i kod mjesta Pojatno, dok su na Jadranskoj magistrali (DC8) zastoji mogući kod Solina i Podstrane. U pomorskom prometu trenutačno nema poteškoća.

Izvor: 24sata/HAK

Izvor: 24sata/Foto:snimka zaslona/HAK

Izvorni autor: PDN/24sata/HAK

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.