Komemoracija za gradonačelnika održat će se u utorak, pogreb u srijedu

28.02.2021. 20:57:00

Iz Grada Zagreba objavili su detalje kada će održati komemoracija i pogreb gradonačelnika Milana Bandića.

“Svečana komemoracija u povodu smrti gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića održat će se u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, Trg Republike Hrvatske 15.

Posljednji ispraćaj gospodina Milana Bandića bit će u srijedu, 3. ožujka, u 12:00 sati, na gradskom groblju Mirogoju”, navodi se u priopćenju.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je od srčanog udara u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini. Dr. Mladen Bušić, ravnatelj bolnice Sveti Duh, u kojoj je preminuo Bandić, za N1 je kazao kako je gradonačelnik imao srčani udar te je, nažalost, preminuo.

“U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić”, objavljeno je u nedjelju u noći iz Grada Zagreba.

“Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu”, objavili su iz Grada.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: Zagreb.hr

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.