Konferencijska liga: Hajduk, Osijek i Rijeka saznali moguće protivnike

18.07.2022. 16:25:00

U 3. pretkolu nogometne Konferencijske lige splitski Hajduk će igrati protiv pobjednika susreta između portugalske Vitorije iz Guimaraesa i mađarske Puskas Akademije, a u istoj fazi natjecanja mogli bi nastupiti i Osijek i Rijeka ukoliko budu uspješni u 2. pretkolu.

Osijek će u slučaju prolaska preko kazahstanskog Kizižara u 3. pretkolu za suparnika imati bugrski Botev iz Plovdiva ili ciparski APOEL, dok će Rijeka, ako izbaci švedski Djurgarden, u sljedećoj rundi kvalifikacija igrati protiv boljeg iz ogleda rumunjskog Sepsi Sfantu Gheorghea i slovenske Olimpije iz Ljubljane.

Hajduk će u prvoj utakmici biti domaćin, a uzvrat će igrati u gostima, dok će Osijek i Rijeka će u prvim utakmicma biti gosti, a uzvrate će imati na domaćem travnjaku.

Prve utakmice igrat će se 4. kolovoza, a uzvrati 11. kolovoza.

Izvor: hina/Foto:Epa

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.