Koronavirus, cjepivo, strah, RFID čip, žig Zvijeri, Novi svjetski poredak – postoji li poveznica?

26.03.2020. 21:01:00

Novi svjetski poredak (eng. New World Order ili NWO) je teorija zavjere koja tvrdi da mala skupina međunarodnih elita kontrolira i manipulira vlade, industrije i medijske organizacije širom svijeta, s ciljem povećanja moći, utjecaja i bogatstva, a primarni alat kojim se koristi je središnji bankarski sustav. To je teorija koja je postala popularna nakon 1990. godine.

Teorija kaže, da je skupina urotnika financirala i u nekim slučajevima uzrokovala većinu glavnih ratova u posljednjih 200 godina. Prema teoretičarima zavjera, ova skupina je pomogla, možda i potaknula, da se dogode Prvi i Drugi svjetski rat, Vijetnamski rat, Napade 11. rujna 2001. i rat protiv terorizma.

 

Prema teoriji, ona također ima odlučujući utjecaj na svjetsko gospodarstvo i namjerno uzrokuje inflacije i krize. Prema ovoj teoriji, tajni agenti koji rade za Novi svjetski poredak nalaze se na visokim položajima u vladi i industriji.

 

Također, imaju pod svojom kontrolom utjecajne medije, koji imaju zadaću promicati bezazlenu zabavu i držati ljude u neznanju. Agentima Novog svjetskog poretka, smatraju se međunarodni bankari, pogotovo vlasnici privatnih banaka uključenih u Federalne rezerve, u "Bank of England" i druge središnje banke, te članovi Vijeća za vanjske odnose, Trilateralne komisije i Bilderberg grupe. Teoretičari također smatraju da Novi svjetski poredak također ima pod kontrolom transnacionalne i globalne organizacije poput: Europske unije, Ujedinjenih naroda, Svjetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda i predložene Sjevernoameričke monetarne unije.

 

U teoriji, ova skupina urotnika želi doći do jedne svjetske valute i jedne svjetske vlade. Neki teoretičari zavjere tvrde, da ljudima žele usaditi RFID čipove u sklopu kontrole, ili čak i umjetno smanjiti ljudsku populaciju.

 

U nekim teorijama također se navodi da su u Novi svjetski poredak uključena i druga tajna društva, kao što su: iluminati ili masoni.

 

Izvor: archives.globalresearch.ca

Izvorni autor: Pripremio: Ivan Remeta Johnny/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.