LAUC: Omicron je nedvojbeni KRAJ PANDEMIJE! Sad još samo vladajući moraju smisliti kako to proglasiti svojom pobjedom

21.01.2022. 16:15:00

THE END

Dok se priča još odvija možemo zamisliti različite alternativne završetke priče. Primjerice u jednom od njih Rusija može napasti Ukrajinu i onda pandemija prestaje biti u bilo čijem fokusu. Ponekim „malim Adolfima“ i „ishlapljelim dedekima“ takav kraj pandemije bi bio najlakši izlaz iz PR noćne more propalog projekta koronafašizma koji provode zadnje dvije godine. Za sve nas ostale to je najgori mogući kraj pa idemo smisliti neki puno bolji.

Jako teško ćemo se složiti oko toga što je tko pogrešno napravio u ovoj pandemiji (baš čitam naslov u Večernjem koji kaže da to što sam bio u pravu ne znači da sam bio u pravu) pa to pitanje treba prepustiti znanosti. Kroz dvije, pet, ili deset godina znanstvenici će vjerojatno doći do istine i postići konsenzus po tom pitanju. Ako ćemo čekati da oni koji su bili u krivu to priznaju, čekat ćemo jako dugo. Zato za sada idemo zaboraviti prošlost i idemo bolje govoriti o budućnosti i onome o čemu se možemo složiti.

Vjerujem da se već svi slažemo da je Omicron tako zarazan da ga nikakve „mjere“, ili cijepljenje mogu zaustaviti, ili značajno usporiti. Zemlje koje sve zamislivo rade već dugo (zabrane, propusnice, cijepljenje djece i sl.) imaju dva, ili tri puta više zaraženih od nas (Izrael, Francuska, Danska, Portugal itd). Već i pojedini epidemiolozi izjavljuju na naslovnicama medija da mjere nemaju smisla te to naprosto moramo prihvatiti i prestati provoditi raditi ono što nema smisla.

Medijske naslovnice vrište da virus divlja i da su bolnice pune, no to je jako krivo tumačenje. Pogledajte kako je rastao broj zaraženih kod nas. Jednakom takvom dinamikom raste i broj zaraženih koji su iz nekog drugog razloga završili u bolnici, na respiratoru, ili čak umrli (tumori, moždani udari, prometne nesreće, itd). U UK su procijenili da je takvih oko 60%.

Dakle dok broj pacijenata i umrlih SA omicronom sigurno raste, ukupan broj hospitaliziranih i onih na respiratoru ne raste. To znači da broj onih koji su hospitalizirani ZBOG ovog virusa značajno pada. Kod nas još uvijek ima nešto Delta varijante koja je opasnija, no omicron je uspješno potiskuje i uskoro ćemo umjesto opasnijih varijanti virusa imati samo omicron koji će biti jedan od pet koronavirusa koji uzrokuje prehladu.

Možemo to smatrati Božjim blagoslovom, ili prirodnim tijekom evolucije virusa, no sad smo tu gdje jesmo: Omicron je nedvojbeni kraj pandemije. Sad još samo vladajući moraju smisliti kako to proglasiti svojom pobjedom. Tu bi zemlje poput Hrvatske mogle odigrati jako važnu ulogu, jer Vlada koja je cijelo vrijeme odbijala uvođenje koronafašizma to može puno lakše od onih vlada koje su dvije godine maltretirale svoj narod nametanjem sumanutih „mjera“.

(slika je iz redovitih dnevnih izvješća koja objavljuje Nenad Bakić, nažalost njega je faktograf proglasio izvorom lažnih vijesti pa po objektivne informacije o pandemiji morate “pješice” otići na njegov zid)

 

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:FaH

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.