Lewis Hamilton nakon novog uspjeha: ‘Ovo je za svu djecu na svijetu koja misle da je nešto nemoguće’

15.11.2020. 15:28:00

Levis Hamilton slavio je na Velikoj nagradi Turske i osigurao sedmi naslov prvaka u Formuli 1.

“Ovo je za svu djecu na svijetu koja misle da je nešto nemoguće. Hvala vam svima”, poručio je na timskom radiju odmah nakon pobjede.

“Nemam riječi. Moram zahvaliti svima u momčadi i svima u tvornici. Ne bih bio u prilici da ovo ostvarim da mi momčad nije dala ovu priliku. Hvala navijačima sto su bili uz mene. Hvala i obitelji koja je uvijek bila uz mene, koja je vjerovala da ću biti ovdje kad smo gledali utrke dok sam bio mlađi”, rekao je Hamilton .

“Bili smo razočarani kvalifikacijama, a napravili smo sve što smo mogli. Pokušali smo popraviti komunikaciju za danas. Na početku sam promijenio gume, mislio sam da je sramotno mjesto na kojem sam se nalazio, ali vjerovao sam i u jednom trenutku je došla brzina i počeo sam bolje voziti”, jasna je njegova poruka.

Izvor: narod.hr/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.