Lovro Zvonarek, velika nada Slaven Belupa, potpisao svoj prvi profesionalni ugovor

16.06.2021. 20:35:00

Lovro Zvonarek, najmlađi debitant u povijesti Slaven Belupa sa samo 16 godina i četiri dana i najmlađi strijelac u povijesti HNL-a sa samo 16 godina i 14 dana, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri. Talentirani veznjak danas je u klupskim prostorijama, zajedno s direktorom kluba Aleksandrom Aleksovskim, potpisao trogodišnji ugovor. Ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine, a nakon potpisivanja Zvonarek nije skrivao zadovoljstvo.

- Prvo bih se zahvalio Slaven Belupu što mi je ukazao ovakvo povjerenje te ću učiniti sve da ga i opravdam. Osjećaj je zaista predivan, a na meni je da se sada kroz svaki trening dokazujem i slušam smjernice trenera, stručnog stožera i iskusnih igrača. Cilj mi je da svi zajedno napravimo odlične pripreme, da nas služi zdravlje i da kroz prvenstvo ostvarimo sve što se od nas traži. Osobni cilj mi je da napredujem iz dana u dan - rekao je Zvonarek.
Svoju igračku i ljudsku veličinu pokazao je naš Stipe Bačelić Grgić. Veznjak je na svoju inicijativu i inzistiranje 'predao' dres s brojem 10 Lovri i tako pokazao što misli o njegovom talentu.
- Prije svega, Stipe me zaista iznenadio svojom gestom. Kroz treninge sam ga upoznao kao odličnog igrača, ali i ono važnije, kao kvalitetnu i jako dobru osobu koja je uvijek sprema pomoći. Unatoč tome ovaj potez zaista nisam očekivao. Zahvaljujem mu se od srca, a ja ću napraviti sve da igram u skladu s brojem na leđima i pomažem svojoj momčadi da ostvaruje rezultate koje od nas očekuju naši navijači - zaključio je mladi veznjak Slaven Belupa.
Lovro, čestitamo ti i želimo puno sreće u dresu Slaven Belupa!
Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi
Lovro Zvonarek s Aleksandrom Aleksovskim                                                                                   Foto: Slaven Belupo

Izvor: PDN/Foto: Slaven Belupo

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor: