Mamićeva struja predala potpise: Na izvanrednoj skupštini žele smijeniti Barišića i Izvršni odbor

10.01.2023. 14:41:00

Struja usko vezana uz Zdravka Mamića obratila se ponovno medijima, ističu da su predali novi zahtjev za izvanrednom skupštinom te da su skupili potrebnih 45 potpisa, prenosi Narod.hr.

Priopćenje člana Skupštine i Izvršnog odbora GNK Dinamo Damira Zorića prenosimo u cijelosti.

– U utorak, 10. siječnja 2023. godine, član Skupštine i Izvršnog odbora g. Damir Zorić i Predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, predali su u ime 45 članova Skupštine odgovor na upit g. Mirka Barišića u vezi zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine. Odgovor je to svih 45 članova Skupštine koji su zatražili izvanrednu sjednicu Skupštine na pogrešne i maliciozne interpretacije zahtjeva predanog dana 2. siječnja 2023. godine.

Predani odgovor istovjetno kao i izvorni zahtjev sadrži sedam točaka predloženog dnevnog reda:

1. Utvrđivanje dnevnog reda i izbor radnih tijela Skupštine:

a) radno predsjedništvo

b) verifikacijsko povjerenstvo

c) zapisničar

d) dva ovjerovitelja zapisnika

2. Izvješće verifikacijskog povjerenstva

3. Razrješenje Predsjednika Kluba

4. Izbor novog Predsjednika Kluba

5. Razrješenje Izvršnog odbora

6. Izbor novog Izvršnog odbora

7. Razno

Važno je naglasiti kako je za odgovor svoj potpis stavilo istih 45 članova Skupštine te je time zadovoljen statutarni i pravni normativ. Predsjednik Mirko Barišić dužan je prema statutu sazvati izvanrednu Skupštinu.

Damir Zorić, član Skupštine i Izvršnog odbora GNK Dinamo

Miroslav Rožić, predsjednik NO GNK Dinamo

Prema ovom priopćenju ostaje jasno kako je cilj struje naklonjene Zdravku Mamiću smjena predsjednika kluba Barišića, a sam Barišić dužan je u roku od 30 dana odrediti datuma izvanredne skupštine i ona mora biti održana najkasnije do 10. ožujka.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto:GNK Dinamo Zagreb/Facebook

Izvorni autor: PDN/narod.hr/mh

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.