MARKIĆ OPOVRGNUO NAGAĐANJA: ‘Nismo financirali njezine aktivnosti u Srbiji‘, ravnatelj SOA-e na prezentaciji imao i forografije Ivane Knoll

21.03.2023. 14:00:00

Ravnatelj VSOA-e Ivica Kinder je svojim dolaskom na prošlotjednu sjednicu saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost kako bi podnio izvješće o radu za 2022., u drugi plan potisnuo sve što se događalo vezano za taj zatvoreni sastanak, pa tako i zanimljiv podatak ravnatelj SOA-e Daniela Markića, prenosi 7dnevno.

Premda je SOA već u svom izvješću za 2020. odbacila tvrdnju srpskog dnevnika Blic kako je osobno Modrić financirao njezine aktivnosti u Srbiji, Markić je na prošlotjednoj sjednici saborskog Odbora opovrgnuo da za sigurnosnu agenciju kojoj je na čelu rade – Luka Modrić i Ivana Knoll, predstavljajući svoje izvješće za prošlu godinu, piše Novi list.

Markićev je naglasak bio na djevojci koja nogomet samo prati s tribina i u tome je naročito bila uspješna na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Fotografije atraktivne hrvatske navijačice “u kockicama” preplavile su tada i inozemne medije, njezin profil na Instagramu bilježio je ogroman rast pratitelja, a to nije promaknulo ni štovateljima slavnog lika Ilije Čvorovića iz filma “Balkanski špijun”, koji je bio uvjeren da ‘ništa nije onako kao što izgleda’.

Srbijanski ekspert za sigurnosna pitanja Ilija Kajtez, došao je do zaključka, koji je objavio u televizijskom intervjuu tijekom prvenstva u Kataru, da je Ivana Knoll zapravo proizvod zapadnih špijuna, “čiji je podizvođač hrvatska obavještajna služba”.

Naša najpoznatija navijačica odmah je reagirala na navode dotičnog stručnjaka. Doduše, nju je najviše povrijedilo što se u tom intervjuu netočno govorilo da na Instagramu ima dva milijuna pratitelja, a imala ih je u to vrijeme već tri milijuna, ali je izjavila i kako “nije čula veću budalaštinu” od toga da je ona u Katru na specifičnom zadatku.

Ravnatelj Markić je u videoprezentaciju koju je održao u srijedu, u dijelu koji se odnosio na regiju, stavio i fotografiju vatrene navijačice, ali ne jednu od onih u kojima Knoll samo u oskudnom crveno-bijelom bikiniju, nego u dresu, i rekao prisutnima da ona, kao uostalom ni Modrić, ne surađuje sa SOA-om. S obzirom na mjesto na kojem je to izrekao, Markiću se može vjerovati, piše Novi list.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Instagram/snimka zaslona/montaža PDN

Izvorni autor: PDN/7dnevno/Novi list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.