MHB: Najave događanja za 16. rujan 2021.

15.09.2021. 16:40:00

Najave za događanja 16. rujna 2021. (četvrtak) na kojima će čelnici Ministarstva hrvatskih branitelja biti izaslanici predsjednika Vlade:

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izaslanik je predsjednika Vlade na promociji knjige Marijan Celjak ''Zvijezda vječnog sjaja'' u Sisku u 19:00 sati.

Državni tajnik Špiro Janović izaslanik je predsjednika Vlade na sljedećim događanjima:

– Središnja manifestacija Dana sjećanja na rujanska događanja 1991. u Petrinjiu 9:00 sati na misi u župnoj Crkvi sv. Lovre i u 10:30 sati na komemoraciji kod spomenika pukovniku Predragu Matanoviću i poginulim hrvatskim braniteljima u Senjaku.

– 30. obljetnica pogibije brigadira Marijana Celjaka u Šašnoj  Gredi i Topolovcu: u 17:00 sati u Šašnoj Gredi na polaganju vijenaca i paljenju svijeća na mjestu pogibije brigadira Marijana Celjaka i u 18:00 sati u Topolovcu na odavanju počasti kod spomenika poginulim braniteljima.

Državni tajnik Darko Nekić izaslanik je predsjednika Vlade na sljedećim događanjima:

- Dani hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije u Slavonskom Brodu u 10:00 sati na misi u Kapeli sv. Ane na brodskoj tvrđavi i u 11:15 sati na polaganju vijenaca i paljenju svijeća kod spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, Trg Stjepana Miletića, Slavonski Brod.

- 30. obljetnica borbi i stradavanja hrvatskih branitelja u naselju Novi Varoš u 16:00 sati na misi u Kapelica sv. Stjepana, uz odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima.

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.