Mike Tyson - Top 20 Best Knockouts [HD]

30.03.2020. 16:46:00

"Poznajem umjetnost borbe i poznajem umjetnost rata. To je sve što sam u životu proučavao i zato su me se svi bojali u ringu. Bio sam razarač. Bio sam rođen za to. Danas se osjećam prazno jer nemam ništa. Ponizan sam i sada plačem jer nisam više ta osoba. Nedostaje mi taj Mike Tyson i ponekad se zbog toga osjećam kao pi..... Ali ne želim da taj Mike ponovno izađe van jer s njim dolazi i pakao. Bojim se tog čovjeka", kazao je suznih očiju nekada najopakiji čovjek na svijetu.

 

Po mnogima jedan od najboljih  svih vremena Mike Tyson slomio se u svojem podcastu kada je pričao o verziji sebe koja mu nedostaje, ali i koje se užasava.

 

Kada je bio na tronu svijeta Iron Mike bio je jedan od najpopularnijih osoba na svijetu, pogotovo u Las Vegasu. Kako je otkrio imao je pristup VIP odjelima svih noćnih klubova, što je Tyson maksimalno koristio.

 

"Kada sam bio mlad bio sam životinja s novcem. Bio sam bolestan, a da to nisam ni znao. Davao sam novac nepoznatim ljudima, slavio sa svima. Mnogima curama sam kupovao automobile", otkrio je Tyson.

 

Tyson je postao najmlađi prvak svijeta u teškoj kategoriji sa svega 20 godina.  Karijeru je okončao s 50 pobjeda i šest poraza.

Izvor: thesun.co.uk/Foto:Fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.