Milanović na Pantovčaku primio Dodika, iz Ureda predsjednika otkrili o čemu su razgovarali

27.10.2021. 07:50:00

‘Ovo je nastavak aktivnosti Predsjednika Republike u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine‘

Predsjednik Republike Zoran Milanović sastao se u utorak navečer na Pantovčaku s Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH, kojeg su u priopćenju iz Ureda predsjednika oslovili kao 'predstavnika srpskog naroda u Bosni i Hercegovini'.

- Sastanak predsjednika Milanovića s gospodinom Dodikom nastavak je aktivnosti Predsjednika Republike u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine, te ostvarenja legitimnog predstavljanja sva tri konstitutivna naroda u skladu s Daytonskim sporazumom, navodi se u kratkom priopćenju s Pantovčaka.

- S tim ciljem predsjednik Milanović je ranije održao sastanke s Bakirom Izetbegovićem, predstavnikom bošnjačkog naroda i Draganom Čovićem, predstavnikom hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, zaključuje se u priopćenju s Pantovčaka.

image
Milorad Dodik i Zoran Milanović
 Ured Predsjednika Republike Hrvatske/Tomislav Bušljeta

Sastanak je održan na dan kada je u Zagrebu, uoči svog odlaska u Sarajevo, boravio posebni izaslanik američkog State Departmenta za izbornu reformu u BiH Matthew Palmer, o čemu smo opširno pisali OVDJE.

image
Milorad Dodik i Zoran Milanović
 Ured Predsjednika Republike Hrvatske/Tomislav Bušljeta

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Ured predsjednika

Izvorni autor: Jutarnji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.