Ministar Medved: HDZ iz izbora izlazi snažniji

08.01.2020. 14:08:00

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je u srijedu da će HDZ održati više sastanaka s ciljem analize rezultata predsjedničkih izbora te ustvrdio da će iz njih izaći još snažniji.

“Ovo je prvi od sastanaka s ciljem analize rezultata izbora. Slijede daljnji sastanci po tom pitanju. Županijske organizacije će u narednih nekoliko dana dostaviti detaljna izvješća”, kazao je Medved ispred Banskih dvora uoči sjednice užeg kabineta Vlade, komentirajući jučerašnji višesatni sastanak HDZ-a.

Dodao je da su u stranci koncentrirani utvrditi sve čimbenike koji su utjecali na predsjedničke izbore, na kojima njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović nije ponovno izabrana na dužnost predsjednice republike.

“HDZ će iz ovih izbora izaći još snažniji, pripremit ćemo se i pobijediti na parlamentarnim izborima”, zaključio je.

Upitan što je s analizama koje su provedene nakon izbora za Europski parlament, Medved je odgovorio da se “sada ne treba vraćati na te izbore”. (Hina)

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.