Miroslav Škoro: ‘Obećavam da ću napraviti stadion u suradnji Dinamom i HNS-om’

16.04.2021. 16:02:00

Čelni čovjek Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro gostovao je na regionalnoj N1 televiziji te je, između ostaloga, govorio i o Dinamu. Jedan od velikih problema Zagreba svakako je gradski stadion na kojem svoje utakmice igra hrvatski prvak i najbolji hrvatski klub posljednji godina.

Problem stadiona u Maksimiru je problem dug desetljećima, mnogi smatraju kako je problem gradskog stadiona na Maksimiru definitivno jedan od najvećih problema, bit će ga teško te nadasve skupo riješiti.

Graditi novi, na kojem mjestu…? Treba li Hrvatskoj, zemlji koja ima jednu od najboljih svjetskih nogometnih reprezentacija, nacionalni stadion?

”Zagrepčani vole nogomet, imaju tradiciju vrlo bogatu, imaju uspješan klub i Zagreb je jedina europska metropola koja nema kvalitetan stadion”, rekao je Škoro komentirajući stanje stadiona, a koje nije dobro, na kojem svoje utakmice igra hrvatska reprezentacija i hrvatski prvak Dinamo. Dinamo na stadionu u Maksimiru igra i jake europske utakmice, poput utakmica s Tottenhamom i Villarrealom.

”Stadion treba napraviti, i da su ga htjeli napraviti, i gospodin Bandić i gospodin Plenković i gospodin ovaj i gospodin onaj, u krajnju ruku i Milanović i ne znam tko je sve skupa bio na vlasti zadnjih dvadesetak godina, mogli su ga napraviti. Ja čvrsto obećavam da ću taj stadion napraviti i tu nema priče”, poručio je čelnik Domovinskog pokreta.

Na pitanje gdje ga napraviti Škoro je odgovorio:

”Tamo gdje kaže struka ga treba napraviti, najvjerojatnije u Maksimiru, to je najbolje rješenje. Grad Zagreb ima sposobnost da u suradnji s GNK Dinamo i sa HNS-om i u krajnjoj liniji s Europskom unijom, koja ima novce i fondove za to, izgradi jedan prekrasan stadion, ovo što sada imamo je ruglo i pritom se još koristi u predizborne svrhe…”

Izvor: narod.hr/PDN/Foto: Snimka zaslona

Izvorni autor: narod.hr

Autor: