Mladen Pavković: Brat po kanti šeširđije misli da nitko ne razlikuje govno od meda!

12.11.2021. 22:12:00

Nakon što je napisao i objavio najgori, najsramniji i najvulgarniji članak o Gradu-Junaka Vukovaru, kojeg je objavio na portalu N1 (2.11.2021.), i kojeg su brže-bolje s oduševljenjem prenijeli gotovo svi ekstremno lijevi mediji, sada (da ti pamet stane!) od ovog medijskog kretena njegovi obožavatelji, prije svih, „braća po kanti šeširđije Ante Tomića“, nastoje ga prikazati kao „žrtvu“, „patnika“ i ugroženog čovjeka, kojem eto u Hrvatskoj „ne dozvoljavaju“ da obavlja nuždu po onima koji su tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskog rata branili i ginuli za Vukovar, odnosno hrvatsku državu, dok se on navodno po podrumima zadovoljavao s „desankom šakić“, ili bolje rečeno besramno masturbirao.

Dežulović, ali i njegovi kompanjoni koji rade „kao jedan“, istresli su svoj jad i bijedu i na ministra hrvatskih branitelja i na Ministarstvo hrvatskih branitelja (Novosti, 12.11.2021.). Naime, častan i uvaženi hrvatski general i političar Tomo Medved se usudio (zamislite!) oštro odgovoriti novinarskoj fukari, pa se svi iz njegova društva sada čude kako već drugo jutro nije DORH ili policija zakucala na vrata ministra i ministarstva!?

Kakav bezobrazluk!

Trebalo je biti obrnuto i pitati literarnu  fukaru: tko mu daje pravo da pljuje i bljuje po Junacima Vukovara?

Inače, članak „Jebo vas Vukovar“ Dežulović je napisao i objavio namjerno uoči 30. obljetnice okupacije ovoga garda. Štos je u tome da i mnogi drugi mogu napisati sto puta gore i odvratnije komentare i o novinskim fukarama, ali je problem u tome što oni imaju, a mnogi drugi nemaju gdje objaviti ovakve gadosti.

Srpski tjednik Novosti u kojem objavljuju školovani srpski pisci nema rubriku „reagiranje“ ili „pisma čitatelja“. Stoga se tim srpskim „znanstvenicima“ ne može ni odgovoriti, jer da može „letjeli bi poput svemirskog broda“ od činjenica i argumenata.

Nego, što čeka DORH, kad je u pitanju članak „Jebo vas Vukovar“? Kad netko i u alkoholiziranom stanju nekom zaprijeti oni ga  daju i zatvoriti, a kad jedan novinski mutikaša ocrni i napravi malu i veliku nuždu po svetinjama hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata i kad mu neki poput generala Medveda i mnogih drugi odgovore, onda se on kao kameleon pretvara u „progonjenog čovjeka“, kojeg zamislite hoće i „linčovati“, jer u ovoj Hrvatskoj, po njemu i njemu sličnima, „nitko“ ne razlikuje govno od meda!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Izvorni autor: Mladen Pavković/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.