Mladen Pavković: Ništa od pomilovanja bivših Udbaša!?

26.05.2022. 20:39:00

Nakon što je objavljeno da su neki hrvatski generali zatražili prijam kod predsjednika RH Zorana Milanovića da mu dodatno objasne zašto treba pustiti na slobodu bivše doživotno osuđene Udbaše Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, to je isto zatražio i Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91.(UHBDR91.), koji je došao na Pantovčak zajedno sa Dankom Dražinom, legendarnom braniteljicom iz Škabrnje i Mariom Filipijem, 100 postotnim ratnim vojnim invalidom.

  • Primio nas je iznimno srdačno general Marijan Mareković, posebni savjetnik predsjednika RH za veterane Domovinskog rata. Rekao nam je uz ostalo da prema njegovu saznanju neće biti ništa od pomilovanja te da generali uopće nisu službeno ni tražili da ih se primi. Mi smo iznijeli svoje stavove i razmišljanja, tj. da se nikako ne slažemo sa zahtjevom nekolicine generala,  a da takav stav ima i velika većina hrvatskih branitelja. Kad bi se pomilovali Perković i Mustač mene sigurno više ne bi bilo na ovom, savjetničkom mjestu  -kazao nam je Mareković, što nas je, ako tako bude, zadovoljilo, čuli smo od Mladena Pavkovića.  

Izvorni autor: Mladen Pavković/UHBDR 91./Foto:UHBDR91.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.