MLATILI MLADIĆA (25) U DUBRAVI: Četvorica ga tražila drogu i novac. Satima su ga vozili po kvartu zatočenog u autu

16.04.2021. 10:11:00

U “pravednom omjeru” četvorica mladića okomila su se na jednog pa su ga satima protiv njegove volje vozili po Dubravi i napadali u njegovom automobilu. Početak ove neobične priče započeo je kada se 22-godišnjak oko 12 sati biciklom dovezao do Citroena Berlingo koji je bio parkiran u Božjakovinskoj ulici. Policija tvrdi da je mladić naumio ukrasti auto, no unutra je uočio vozača (25). Iznenađen prizorom zatražio ga je novac, ali i drogu.

Je li 25-godišnjak policiji poznat od ranije zbog droge u policiji nisu otkrili, no naveli su da su se dvojica mladića porječkala. Dok je trajala razmirica pored Berlinga se pojavio za sada nepoznati muškarac, koji je napao vlasnika automobila.

“Makni se na suvozačevo mjesto odmah, je li jasno”, naredio mu je, što je ovaj, bojeći se za svoj život i učinio.

No, onda je u cijeli slučaj uskočio još jedan pomagač, piše Večernji, koji je ušao u vozilo, a potom su se svi skupa odveli do IX. Novoselskog odvojka gdje je u vozilo ulazi i četvrti nepoznati muškarac.

Tijekom vožnje, 22-godišnjak i trojica njegovih prijatelja napadali su 25-godišnjaka i prijetili mu da će ga ubiti. U jednom trenutku mu 22-godišnjak iz jakne uzima mobitel, novčanik i novac.

Nekoliko sati su nesretnika vozili po Dubravi, a kada se vozilo zaustavilo u Ulici klin, 25-godišnjak je uspio pobjeći iz vozila i okončati agoniju.

Nakon što je on pobjegao, sumnja se da je 22-godišnjak vozilo ostavio na križanju ulica Trnovčica i Klin, nakon čega je i on s trojicom svojih supočinitelja pobjegao. Šteta je 650 kuna, 22-godišnjaka vjerojatno čeka istražni zatvor, za njegovom trojicom supočinitelja se traga. Je li motiv ove pomalo čudne priče sukob oko preprodaje droge ili nešto drugo, još uvijek se ne zna.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: Zagreb.info/Photo: Patrik Macek/PIXSELL, Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.