MOST PREDAJE POTPISE: “IMAMO DOVOLJNO”

24.01.2022. 12:25:00

Most u Saboru danas u podne predaje potpise građana raspisivanje referenduma kojim se traži ukidanje COVID potvrda.

Uoči dolaska u Sabor na Twitteru su napisali da je za referendum popisalo 410.533 ljudi, a da im je trebao 409.219 potpis. U poruci su zahvalili svim volonterima i onima koji su dali potpis.

Građani su potpisivali za raspisivanje referenduma kojim se traži ukidanje COVID potvrda i, kako kažu u Mostu, ‘stožerokracije’, to jest da se ovlasti i odlučivanje o mjerama s Nacionalnog stožera prebace na Sabor i to dvotrećinskim odlučivanjem.

U Mostu tvrde da za obje referendumske inicijative ‘Odlučujmo zajedno’ i ‘Dosta je stožerokreacije’ imaju dovoljno potpisa. Potrebno ih je 400.000, a točan broj objavit će danas.

– Sve je spremno. Građani su rekli snažno NE kompromitiranom Stožeru, diskriminatornim i nelogičnim covid potvrdama kao i neustavnom donošenju mjera! – pohvalili su se na Twitteru.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.