Muškarac iz zatvora prijetio da će usmrtiti sudca i policajce: Dovršeno kriminalističko istraživanje i podnesena kaznena prijava

20.06.2023. 13:24:00

U policiji tvrde da su završili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom kojeg sumnjiče da je u travnju iznosio prijetnje protiv suca i dva policijska službenika

Osuđenik (44), koji se trenutno nalazi u splitskom zatvoru, prijetio je da će po izlasku na slobodu automobilom pregaziti dvojicu policajaca i suca. U utorak je prijavljen za kazneno djelo prijetnje i trenutno čeka ispitivanje u tužiteljstvu, prema informacijama koje su dobivene iz policije, prenosi 24sata.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, policija je utvrdila osnovanu sumnju da je 44-godišnji muškarac izvršio prijetnje protiv tri osobe, što predstavlja kazneno djelo.

Danas će biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu.

Nadalje, odluka o pokretanju istrage protiv njega zbog prijetnje bit će donesena nakon ispitivanja u tužiteljstvu.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.