Na Jarunu na Dan državnosti izložba oružja, letački i zabavni program

29.05.2022. 18:25:00

U povodu Dana Hrvatske vojske na Jarun će u ponedjeljak, na Dan državnosti biti izložen taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme te će se održati pokazne vježbe Hrvatske vojske, letački i glazbeni program.

Povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 31. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, na Rekreacijsko-sportskom centru Jarun će od 10 do 21 sat biti izložen taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme, borbene i neborbene tehnike postrojbi Hrvatske vojske, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja i civilne zaštite te prezentacija proizvoda hrvatskih branitelja, izvijestilo je Ministarstvo obrane RH (MORH).

Tijekom dana građani će imati priliku vidjeti pokazne vježbe Počasno-zaštitne bojne, Pukovnije vojne policije i Zapovjedništva specijalnih snaga, letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, a moći će uživati u hodnom koncertu Orkestra Hrvatske vojske i koncertu Jazz orkestra HV-a koji će se održati u 19 sati.

Izvor: hina/Foto:Fah

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.