NA KNINSKU TVRĐAVU TREBA OSIGURANJE POSTAVITI !!!

26.08.2021. 17:40:00

Sve više ljudi javlja se iz Knina sa gorkim okusom ustima zbog "turista" iz Srbije koji po kninskoj tvrđavi sa šajkačom i kokardom na čelu Knin snimaju govoreći kako je to njihova Krajina i kako naša zastava samo privremeno tu stoji i kako će Knin opet u njihovim rukama biti !!!
Dok snimaju spominju i neka okolna mjestima Knina pa i puno šire diljem Dalmacije govoreći kako je to njihovo i što je još bolje, to za neku srpsku TV snimaju gdje se direktno novinaru iz Srbije obraćaju što je PRESTRAŠNO !!!
Kako je moguće da takve "face" u našu zemlju slobodno ulaze i još slobodnije snimaju i naš teritorij svojim nazivaju ???
Što nadlažne službe ove zemlje rade osim što hrvatske branitelje proganjaju i sve one koji su ZA DOM SPREMNI ?
A da tragedija bude još i veća i drug Plenković izjavljuje kako je naš pozdrav ZDS već i sada nedopušten !!!
A zatim ga, nakon te njegove besramne izjave brže bolje i njegovo suho zlato zvan Pupi javno hvali što je i više nego ZABRINJAVAJUĆE !!!
Drug Plenki čak više ni ne krije kako u interesu Srbije i četnika radi i to sve otvorenije vrijeđajući hrvatski narod i Državu kojoj je na čelu !!!
Svojim besramnim izjavama omalovažava i degradira VRIJEDNOSTI Domovinskog rata pa tako i sve naše žrtve kako braniteljske tako i civilne !!!
Braniteljska populacija za njega ne postoji osim što se s njima po potrebi u političke svrhe služi !!!
S toga, obraćam se svim poštenim i čestitim braniteljima i generalima ove zemlje da se što žurnije okupimo kako bi se ovoj nakaradnoj Vladi suprostavili jer na IZDAJE sa državne razine NESMIJEMO VIŠE ŠUTJETI !!!
Još nam jučer iz Grubora laži prenose kako bi svi mi Anjine lekcije slušali što je u POBJEDNIČKOJ ZEMLJI NEDOPUSTIVO !!!
Jel zato Vlada Grubore obnavlja kako bi nam se četnici vratili i kako bi ih Srbija kao 90-tih dobro naoružala a nastavak znamo !!!
Naše službe TREBALE bi znati tko nam u zemlju i kojim povodom ulazi !!!
Pa tako i jučer u Gruborima gledamo izaslanika koji je na Pupovčev poziv iz Srbije došao !!!
Pa se pitam; tko je Pupovac da toliku snagu i moć ima i da on u našu zemlju može pozivati koga hoće ???
E drugovi u Vladi vi ste ta moć i snaga koja iza njega stoji u protivnom, taj bi već odavno na zasluženom mjestu bio !!!
Međutim, cijenjeni moj narode nema nam druge nego da MI IZDAJNICIMA SVOJU MOĆ I SNAGU POKAŽEMO !!!
U protivnom, ponovit će nam se 91-prva i prije nego što mislimo obzirom da se četništvo u zemlji nesmetano širi a znamo i žarišta samo što nadležne službe ni "naša" Vlada po tim pitanju ništa ne poduzimaju dapaće, još im na usluzi stoje !!!
ZAR ĆE MO TO DOZVOLITI ???

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.