Nakon što je sud odlučio da nije bio u sukobu interesa, oglasio se Karamarko

19.05.2022. 09:12:00

Bivši predsjednik HDZ-a i potpredsjednik hrvatske Vlade Tomislav Karamarko osvrnuo se na presudu Visokog upravnog suda koja poništila odluku da se nalazio u sukobu interesa zbog čega je napustio dužnosti i kazao da će se šteta koja je nanesena Hrvatskoj možda mjeriti milijardama.

“Prije skoro šest godina dao sam ostavku. Ovih dana dobio pravomoćnu presudu koja kaže da je ostavka bila nepotrebna. No ne mogu se žaliti jer zaradio sam 13 tisuća kuna. Isplatilo se”, objavio je Karamarko u srijedu navečer na Facebook stranici.

Karamarko dodaje da je Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa iz 2016. koja je donijela odluku da je on u sukobu interesa, „nakon što je izvršila svoju zadaću“, „nagrađena je lansiranjem u ‘visoku’ politiku. I njoj se isplatilo. Blago Hrvatskoj“.

„Most, momci u tajicama iz Sherwoodske šume, toliko željni aureole zaštitnika hrvatskog roda, trebali su otimati bogatima i davati siromašnima“, ali ih je netko „postavio na drugi, superhikovski kolosjek te učiniše popriličnu štetu svom omiljenom hrvatskom narodu“, kaže Karamarko i dodaje da to Most nije previše deprimiralo. „Eno ih u parlamentu, intelektualno-duhovnjački oplemenjeni, neumorno mesijanski jurcaju“.

Još su poneki profitirali. No bit će dana…, ističe Karamarko i dodaje da će se uskoro znati točan iznos odštete koju će Hrvatska morati isplatiti MOL-u.

Volio bih da loše najave nisu točne, kaže Karamarko i postavlja pitanje: „Hoće li netko od gore navedenih reagirati nekakvom isprikom ili ne daj Bože, poput mene, ostavkom?“ te zaključuje: „Jer šteta koju su ti, dirigirani pijuni nanijeli Hrvatskoj, možda će se mjeriti u milijardama.“

Izvor: n1/ Foto: Pixell

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.