Narušavanje javnog reda i mira u Mirkovcima

18.01.2024. 20:19:00

Na naš zahtjev o incidentu u Mirkovcima, gdje došlo do verbalnog i fizičkog sukoba, kojom prilikom  je napadnut maloljetni dragovoljac Domovinskog rata, od PU Vukovarsko srijemske dobili smo sllijedeće priopćenje: 

Policijski službenici su proveli kriminalisitčko istraživanje, a protiv počinitelja će podnijeti odgovarajuću prijavu

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je 14. siječnja u 22,47 zaprimila telefonsku dojavu 49-godišnjaka koji je prijavio kako se nalazi u Zrmanjskoj ulici i da ga je prethodno u ugostiteljskom objektu u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima napala njemu poznata muška osoba.

Neposredno po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto dojave te dojavitelja zatekli u Zrmanjskoj ulici u Mirkovcima, gdje su od njega i svjedoka, koji se tijekom događaja nalazio s njim u društvu, prikupili obavijesti o događaju. U cilju pronalaska muškarca koji se dovodi u svezu s događajem, policijski službenici su otišli u navedeni ugostiteljski objekt, no nisu ga zatekli.

Naknadno, 17. siječnja, zatečen je 40-godišnjak za kojega je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je 14. siječnja oko 22,30 sati u ugostiteljskom objektu u Mirkovcima, narušavao javni red i mir tako što je 49-godišnjaka, nakon što mu se kratko obratio, udario otvorenim dlanom u predjelu lica. Pritom 49-godišnjak nije zadobio vidljive ozljede.

Policijski službenici će protiv 40-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: PU Vukovarsko-srijemska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.