Nataša Tramišak se vratila u Sabor

20.01.2023. 15:50:00

Tramišak je u Saboru mijenjao Goran Ivanović, no njenim povratkom on neće otići jer mu je zastupničko mjesto prepustio Ivan Radić

Hrvatski sabor u petak je odobrio bivšoj ministrici regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak da aktivira svoj zastupnički mandat i vrati se u zastupničke redove HDZ-a iz kojih odlazi Ivan Radić, osječki gradonačelnik.

Tramišak je u Saboru mijenjao Goran Ivanović, no njenim povratkom on neće otići jer mu je zastupničko mjesto prepustio Radić kojemu gradonačelnička dužnost traži puni angažman.

- Zahvaljujem se kolegi Radiću na suradnji i doprinosu- rekao je odlazećem Radiću, predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Sabor je jednoglasno potvrdio i da će bivšeg šefa HDZ-ova Kluba Branka Bačića, koji je imenovan potpredsjednikom Vlade i novim ministrom graditeljstva, mijenjati HDZ-ovka s Brača Danica Baričević.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.