Nenad Periš o prijateljici svoga sina: 'Sreo sam ju, plakala je i bila u šoku. Grozno se osjeća'

20.01.2022. 15:58:00

Splićanka Maja S. za koju se vjeruje da ju je Matej Periš zadnju kontaktirao u noći nestanka ispričala je u srijedu da se kaje što se nije javila kada ju je Matej nazvao te da je prošla poligraf

Nenad Periš, otac Mateja Periša ispričao je za Kurir kako mu je teško te da je prošlo tri tjedna, a on i dalje ne zna gdje je njegov sin. 

- To je jedino što me zanima. Svjestan sam da je prošlo puno vremena, ali ja nisam izgubio nadu i neću dok ga ne pronađem - rekao je. 

Splićanka Maja S. za koju se vjeruje da ju je Matej Periš zadnju kontaktirao u noći nestanka ispričala je u srijedu za srbijansku emisiju Exploziv na TV Prva da se kaje što se nije javila kada ju je Matej nazvao te da je prošla poligraf, a svoj mobitel dala policiji.

Nenad Periš poručio je za Kurir da poznaje djevojku te da je ona kćer njegove prijateljice. 

- Sreo sam je ispred policijske stanice u Beogradu. Ona je plakala i bila u emotivnom šoku. Ona ne zna što je Matej htio od nje i rekla mi je da se grozno osjeća. Misli da bi rezultat bio drugačiji da se Mateju javila i da ih je negdje mogla uputiti - ispričao. 

Rekao je da ne gubi nadu. 

- Policija mi je rekla da mobilni telefon može davati signal samo pola metra ispod vode, onda se nadam da se našao pored Ratnog otoka i da je možda izašao - poručio je i dodao kako je njegov sin bio izuzetno fizički spreman.

Izvor: 24sata/Foto: nova.rs

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.