NEVJEROJATNO Nema reakcije na sina donačelnika Starih Jankovaca; nekažnjeno širio četnički sadržaj, pronašli mu kokarde, zastave, streljivo i oružje

15.04.2021. 14:34:00

OTAC SDSS-OVAC KREĆE PO DRUGI MANDAT

Sin donačelnika Starih Jankovaca zbog širenja četničkih sadržaja na društvenim mrežama i pronađenim četničkim kokardama, zastavama, streljivu i oružju nije dobio ni prekršajnu, a kamoli kaznenu prijavu, a njegov otac Siniša Šuša, za to vrijeme, ide na drugi mandat donačelnika, piše Cronika.hr.

Kako je ispričao za splitski portal Cronika.hr, policija je pretres učinila za pravoslavni Božić i u njihovoj obiteljskoj kući pronašla cijeli arsenal streljiva, oružja, kokardi, četničkih zastava, a nedvojbeno je ustanovila i kako je njegov 22-godišnji sin četničke sadržaje objavljivao od pravoslavnog Badnjaka 7. siječnja pa sve do 25 siječnja.

I dok je tada izjavljivao kako je sve vidio i opomenuo sina o posljedicama, od tada do sada konsolidirao je misli i stavove te napravio dvije stvari: prvo se na pitanje jednog od vijećnika duboko pokajao pa izjavio kako pojma nije imao. Na pitanje kako to da ne zna što mu se događa u vlastitoj kući rekao je kako je u toj kući jako malo.

No ono što je sa sigurnošću ustvrdio je kako njegov sin do sada nije dobio niti prekršajnu, a niti kaznenu prijavu.

"Znate kako je sporo naše pravosuđe", komentirao je Šuša.

I dok kao otac i vlasnik kuće u kojoj se skupljao arsenal četničkih kokardi, zastava, streljiva i oružja jasno smatra kako nije odgovoran nitko osim njegovog punoljetnog sina, otkrio je i odakle su došle sve te četničke stvari baš u njegovu kuću. 

"Donio je s ekskurzije", kaže.

Na pitanje gdje su ih to iz hrvatskih škola vodili na ''ekskurziju'', odgovorio je: "Pa, u Beograd i po Srbiji". Potom se prisjetio da ih je (nije rekao koga) 2017. godine, kada je dobio izbore, i on vodio na utakmicu u Beograd.

Za čuditi se kako je nakon svega obitelj Šuša ostala neokrznuta, a Siniša Šuša čeka raspisivanje lokalnih izbora kako bi ga njegova stranka SDSS kandidirala za novi mandat donačelnika Starih Jankovaca, piše Cronika.hr.

Izvor: lš/Direktno.hr/Foto:Općina Stari Jankovci

Izvorni autor: Cronika.hr/lš/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.