NEVRIJEME U ZAGREBU Zbog udara munje planula je obiteljska kuća u Brestju, vatra je ugašena u brzoj intervenciji

01.09.2021. 08:29:00

U jakom nevremenu koje je jučer oko 20 sati pogodilo Zagreb i okolicu, munja je udarila u obiteljsku kuću u Brestju zbog čega je ubrzo planula

Jako nevrijeme, koje je pogodilo Zagreb i okolicu oko 20 sati, u kratkom roku napravilo je štetu. Udar munje u obiteljsku kuću u Brestju uzrokovao je požar. 

Je, kuća gori, na terenu je pet vatrogasnih vozila - potvrdio nam je jedan član obitelji dok se akcija gašenja odvijala.  

Požar se dogodio u ulici Mirka Viriusa, a gašenje su otežavale stvari pospremljene na tavanu koji je gorio. Neslužbeno doznajemo da su hidranti u okolici bili izvan funkcije, no na sreću vatrogascima je bilo dovoljno 10.000 litara vode s kojom inače izlaze na teren. Požar je brzo stavljen pod kontrolu, a potom i ugašen. 

Izvor: 24 sata

Izvorni autor: Laura Šiprak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.