NIJE PROLILA SUZU ‘TO MOŽE FALITI SAMO BUJANCU’: Peović likuje nakon odlaska Škore, oprostila se od ‘kolege’ žestokom porukom

21.07.2021. 11:23:00

Odlazak Miroslava Škore jučer su komentirale sve zainteresirane strane, od onih na desnici pa sve do ljevice.

Među njima se našla i Katarina Peović, saborska zastupnica Radničke fronte koja je bila veliki Škorin oponent još otkad su bili kandidati na predsjedničkim izborima.

Ne treba previše naglašavati da likuje zbog Škorinog političkog odlaska.

Peović: Nacionalističko huškanje i slugansko-tajkunski suverenizam ostavština su Škore

Oglasila se putem društvenih mreža, s kratkom porukom u kojoj je sažela svoje mišljenje o političkoj ostavštini dojučerašnjeg predsjednika Domovinskog pokreta.

“Politička ostavština Škore je dvostruko članstvo u HDZ-u, naplaćivanje preskupog bolničkog parkinga, HRT-ov povlašteni kredit, nacionalističko huškanje, slugansko-tajkunski suverenizam te poduzetnička genijalnost u poslovanju s državom. To može faliti samo Bujancu.”

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: Daniel Radman/foto: Patrik Macek/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.