NOVI DOKAZI Osvanula dva nepovoljna dokumenta po Đokovića: Dva PCR testa istog datuma i šifre, različitih rezultata...

11.01.2022. 10:00:00

Australske vlasti vrlo pomno istražuju gdje se sve kretao Đoković, kao i rezultate testova
 
  

Kako odmiču dani i sati, tako je cijela vrlo mutna priča oko Novaka Đokovića i njegovog pokušaja ulaska, pa onemogućavanja, a zatim ipak ulaska u Australiju (zasad) sve zamućenija. Štoviše, sve je ispunjenija muljažama ili barem ozbiljnim sumnjama u takvo što od srpskog tenisača.

Sada je osvanuo vrlo nepovoljan dokument, točnije dva, koja istražuju australske vlasti, a koje je s preslikom objavio Ben Rothenberg, novinar New York Timesa i Spiegela. Objavljena su naime 2 rezultata jednog te istog PCR testa koji je Novak Đoković obavio u Beogradu 16. prosinca 2021. Na jednom, prvotno objavljenom piše vrlo jasno da je test - negativan!

To bi značilo da Đoković nije bio zaražen prošlog mjeseca, a to nadalje znači ne samo da je lagao u dokumentu kojim traži australsku vizu, već u tom slučaju nema temelja za nikakvu "medicinsko izuzeće" od necijepljenja. Međutim, osvanuo je jako brzo i novi dokument odnosno rezultat PCR testa. S istim datumom, istom brojem šifre i od iste institucije (Institut za javno zdravstvo Srbije), ali sada je na PCR testu napisano da je - pozitivan! Najblaže rečeno, jako, jako sumnjivo.

image

dokaz 1

 SCREENSHOT

Australske vlasti ujedno vrlo pomno istražuju i gdje se sve kretao Novak Đoković po Beogradu 17. i 18. prosinca 2021. Bio naime viđen i snimljen u nekoliko javnih prigoda, družio se s mnoštvom ljudi, a za nekog tko je navodno 16. prosinca dobio pozitivan test, kako to tenisač iz Beograda još uvijek tvrdi, ovakvo lutanje po gradu nije baš nešto što mu govori u prilog.

Niti to nije sve. Tenisač iz Beograda je izgleda lagao i u još jednom detalju australskim vlastima. Onom kada je zapisao da prije polaska u Australiju nije nikuda putovao, a onda se ispostavilo da je - u Španjolsku.

image

dokaz 2

 SCREENSHOT

Najvjerojatnije će tijekom sutrašnjeg dana, Alex Hawke, ministar useljeništva Australije donijeti pravorijek po pitanju ove trakavice.

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: Dean Bauer

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.