Nožem ubo bivšu suprugu u trbuh pred očima maloljetne djece: ‘Ovo mu nije prvi put...‘

05.10.2021. 11:54:00

Prava drama odvijala se sinoć u Školskoj ulici u Lipiku kada je bivši suprug nožem u trbuh ubo svoju bivšu ženu pred očima dvoje maloljetne djece od 8 i 10 godina i zatim pobjegao, javlja MojPortal.

Pokrenuta je velika potraga za 34-godišnjim počiniteljem, blokirano je cijelo područje, na teren su poslane sve raspoložive policijske snage i muškarac je vrlo brzo pronađen i uhićen.

Žrtva izvan životne opasnosti

Žena u dobi od 33 godine vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u pakračku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć.

- Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti - rekla nam je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marina Major.

- Kako neslužbeno doznajemo, uhićenom 34-godišnjaku ovo nije prvi put da je nasrnuo na svoju, sada bivšu suprugu, no to nam u PU požeško-slavonskoj nisu mogli ni potvditi ni demantirati jer je kriminalističko istraživanje još u tijeku.

Često su se svađali

- Najgore od svega je što je to napravio pred djecom. Ubo ju je nožem jednom u trbuh, nož je ostao u tijelu do dolaska hitne, a djeca su sve to gledala. Koliko sam čuo, susjedi i svećenik su prvi priskočili u pomoć - rekao nam je jedan sugrađanin koji je želio ostati anoniman.

Od drugih Lipičana doznaje se kako se uhićeni muškarac u Lipik doselio iz Zadra, a on i njegova bivša supruga bili su pripadnici jedne vjerske zajednice. Navodno su se često svađali, a rastali su se prije nekoliko godina.

Dan poslije ovog krvavog pokušaja ubojstva mjesto događaja još je bilo ograđeno policijskom trakom jer policija još radi očevid, piše MojPortal.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Moj portal

Izvorni autor: Jutarnji HR

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.