IZAŠLA KNJIGA ZLATKA PINTERA "KRVAVI TRAGOVI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE NA KRAJU XX. STOLJEĆA"

14.02.2022. 15:58:00

Danas je izašla knjiga Zlatka Pintera nakon dugogodišnjeg napornog rada na istoj.

Zlatko Pinter ekskluzivno za Portal Dnevnih Novosti je rekao koliko dugo je radio na knjizi i kome se sve zahvaljuje na podršci.

Ničega mi nije žao - svih onih dana i mjeseci, godina u kojima sam "rudario" prekopavajući tisuće izvora, neprospavanih noći, ni listanja i razvrstavanja tisuća dokumenata, slaganja gradiva i pisanja, brisanja i ponovnog pisanja nekih dijelova. Cijelo to vrijeme nosila me je samo jedna misao: OSTAVITI NARAŠTAJIMA KOJI DOLAZE POSLIJE NAS ISTINU, istinu o tomu što se događalo u onoj nesretnoj Titovoj Jugoslaviji i što je uzrokovalo njezinu krizu, raspad i krvavi rat u kojem je svima koji nisu bili Srbi bilo namijenjeno istrebljenje. To što se ta istina prešućivala, potiskivala i iskrivljivala, bio mi je samo dodatni motiv bez kojeg ne bih možda nikad ni završio ovu knjigu.

Dragi prijatelji, pred Vama je ISTINA sadržana u knjizi, u visokoškolskom udžbeniku Fakulteta hrvatskih studija od ukupno 738 stranica, pod naslovom: "KRVAVI TRAGOVI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE NA KRAJU XX. STOLJEĆA", istina za koju sam u svako doba, bez patetike, spreman staviti glavu na panj, istina koja je brana svim podlim pokušajima krivotvorenja i prekrajanja povijesti koji nam dolaze ne samo iz Srbije i Beograda, nego nažalost i iz Hrvatske i Zagreba.

ZAHVALJUJEM Fakultetu hrvatskih studija i posebno urednici doc. dr. sc. Vlatki Vukelić, lektoru, prof. Ivanu Sklizoviću, grafičkom uredniku Zvonimiru Džoiću, mag. ing techn. graph., recenzentima dr. sc. Janji Sekula - Gibač i dr. sc. Krešimiru Bušiću kao i svim prijateljima koji su mi kroz protekle godine bili potpora, a iznad svega SVOJOJ DRAGOJ VOLJENOJ SUPRUZI ZORI, koja mene i moje mušice trpi već više od 42 godine.

I hvala, naravno, svima vama, mojim prijateljima i ljudima dobre volje, koji ste mi putem FB, e-maila ili na drugi način pružali potporu. NIJE BILO UZALUD. MOJI PRIJATELJI NISU GINULI UZALUD! HRVATSKA NIJE KRVARILA UZALUD!

Uvijek vrijedi boriti se i nikad se ne smije posustati u borbi za Hrvatsku, hrvatski narod i ISTINU.

ISTINA JE VRIJEDNA SVAKE ŽRTVE I NIJEDNA CIJENA KOJA SE ZA NJU PLATI NIJE PREVELIKA.

BOG I HRVATI!

Izvorni autor: PDN/Foto:Zlatko Pinter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.