OGLASILA SE! Vlasnica uništenog Mercedesa (25): ‘Kupila mi ga je mama za 50 tisuća eura’

08.04.2021. 14:53:00

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, u noći sa srijede na četvrtak,u zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije kod kućnog broja pet zapalio se luksuzni Mercedes CLA, a vatra se potom proširila i na obližnje parkiranu Opel Insigniju. Kako doznaje Jutarnji list, izgoreno vozilo je u vlasništvu 25-godišnje Lorene M., vlasnice agencije za luksuzne nekretnine ispred čijeg je ureda planulo vozilo.

Još uvijek se čekaju rezultati očevida kojim će seutvrditi je li riječ o kvaru na vozilu ipi ljudskom faktoru.

“Čuli smo strašnu eksploziju i prepali se. Nismo odmah znali što se događa. Auto je cijeli uništen, popravka nema, tri godine je star i kupila mi ga je mama prije tri godine za nekih 50 tisuća eura. Što se tiče mjesta na kojem se dogodio požar, taj je dio privatni posjed i tu nitko drugi ne parkira. A i kad se parkiram na mjestima za naplatu parkinga, imam uredno plaćenu kartu”, rekla je Lorena za spomenuti medij.

Na upit pretpostavlja li što bi mogao biti uzrok vatrene stihije, kaže da nema pojma te čeka rezultate policijskog očevida koji u tijeku.

Stanare Adžijine koji stanuju u neposrednoj blizini mjesta gdje su oko 2.40 sati intervenirali zagrebački vatrogasci te policija, požar automobila je iznenadio.

“Kad je grunulo, iskočili smo iz kreveta. Mislio sam da je netko bombu bacio pod prozor, a prozori su nam se fest zatresli da sam mislio da će puknuti. Vrlo brzo nakon te eksplozije koja je uslijedila, valjda, zbog pucanja pneumatika, stigli su vatrogasci i počeli žurno gasiti plamen jer je postojao rizik od širenja na druga vozila. Tek kad se razdanilo sam vidio da je izgorio auto mlade vlasnice agencije nekretninama. Ne vjerujem da joj je auto zapaljen jer je to divna djevojka, nenametljiva i pristojno odgojena te ne ulazi u konflikte”, tvrdi jedan stanar spomenute ulice.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: Zagreb.info/foto: Davor Puklavec/Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.