Opet redovi: Navijači Hajduka navalili po ulaznice za finale

25.04.2022. 12:53:00

BORBA ZA RABUZINA

Ako je trofej za prvaka možda i izgubljen, onaj za pobjednika Kupa još je itekako otvoren jer na Poljud stiže Rijeka 26. svibnja, a na tribinama će 'bili' imati veliku nadmoć

Dan nakon kiksa u Koprivnici u borbi za naslov Hajduk je pustio u prodaju ulaznice za finale SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa protiv Rijeke koji se igra 26. svibnja na Poljudu. Sudeći prema fotografijama koje smo dobili, interes je ogroman, piše 24sata .

Pravo prvokupa do subote imaju samo pretplatnici "bilih" u odjelu za članstvo, fan shopu, Ticketshopu i putem interneta. HNS je svakom klubu dao 20 posto kapaciteta Poljuda, odnosno nešto više od 6000 ulaznica.

24sata
Foto: čitatelj 24sata

Rijeka će svoj kontigent ulaznica pustiti u prodaju u srijedu isključivo na blagajnama, ne i putem interneta. Savezu ide 10 posto kapaciteta, dakle 3000, a ostatak će u slobodnu prodaju od 2. svibnja i putem interneta i na prodajnim mjestima.

Ulaznice za tribine sjever i jug stoje po 90 kuna, za istok 120, a zapad 150 kuna.

Više informacija o prodaji ulaznica možete pronaći na internetskim stranicama HNS-a.

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr/čitatelj 24sata

Izvorni autor: Josip Tolić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.