OTVORENA KNJIGA SUĆUTI: Svatko tko želi, moći će se na taj način oprostiti od umirovljenog generala Pavla Miljavca

07.12.2022. 09:43:00

U povodu iznenadne smrti istaknutog člana i počasnog predsjednika Hrvatskog generalskog zbora Pavla Miljavca, u prostorijama Hrvatskog generalskog zbora otvorena je knjiga sućuti.

Svatko tko želi, moći će se na taj način oprostiti od umirovljenog generala u srijedu i četvrtak, 7. i 8. prosinca, od 11 do 18 sati u Ulici Jurja Habdelića 2 na zagrebačkom Gornjem gradu, piše 7dnevno.

U vrijeme njegovog obnašanja dužnosti predsjednika, Hrvatski generalski zbor je postao ozbiljan i na svim političkim razinama uvažavan partner i sugovornik u naporima pri očuvanju vrijednosti Domovinskog rata i rješavanju aktualnih problema obrane i nacionalne sigurnosti, piše u priopćenju iz HGZ-a.

“Sadašnjem vodstvu Zbora ostavio je čvrsti temelj za daljnju nadogradnju i na tome smo mu zahvalni. Ostat će nam u trajnom sjećanju njegova stručnost i požrtvovnost, principijelnost, smirenost i srdačnost, razboritost u raspravama i dosljednost u izgradnji jedne suvremene domovinske udruge, ali i u očuvanju jedinstva Hrvatskog generalskog zbora”, objavili su iz HGS-a.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:snimka zaslona

Izvorni autor: S.P./7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.